Laatste gewijzigd op 21 maart, 2023

In het kort

Alle bestellingen worden gedekt met de full-service kwali. tevredenheids garantie.

Dit houdt het volgende in:

Uitgebreide info

Heb je een pakket ontvangen en wil je dit retourneren? Dan heb je het recht om binnen een termijn van  60 dagen na de dag waarop je het pakket (of een door jou aangewezen derde) in bezit hebt ontvangen, een retour in te dienen. Het indienen van een retour kan via het onderstaande retourformulier.

Neem contact met ons op een retour te melden.

Stappenplan retourneren:

 1. Neem eerst contact met ons op, vermeld zeker je bestellingsnummer/order id.
 2. Na dat we je retour aanvraag hebben ontvangen en beatwoord, voeg de product(en) toe in de originele doos die je wilt retourneren.
 3. De verpakkingen en het product moeten onbeschadigd zijn.
 4. De product(en) die geretourneerd worden dienen goed verpakt te zijn (in een overdoos).
 5. Je krijgt van ons een retour label, deze wordt door de klant betaald (*tenzij het om een defect artikel gaat).
 6. Zodra het retourpakket bij ons in behandeling is genomen en is goedgekeurd, ontvang je het aankoopbedrag terug, of wordt er wat afgesproken is met de klantenservice gehanteerd.

Adresgegevens kwali.

T.a.v. Retourafhandeling kwali.
Burgemeester callewaertlaan 81,
8810 Lichtervelde,
België

Voorwaarden retourneren

 • Het product mag niet aangewend of beschadigd zijn; het product mag geen gebruikssporen of uiterlijke veranderingen vertonen.
 • Het product mag slechts in die mate worden uitgepakt en/of gebruikt indien dat nodig is om te kunnen beoordelen of het product wordt behouden.
 • De artikelen die worden teruggezonden moeten in een zo oorspronkelijke mogelijke staat en indien mogelijk in de originele verpakking met een kopie van de factuur worden verstuurd.
 • De retourzending wordt na het ontvangen gecontroleerd. Als de artikelen of verpakking incompleet of beschadigd zijn, zullen hiervoor kosten in rekening worden gebracht aan de koper. Deze kosten worden in mindering gebracht aan het restituerende bedrag.
 • Restitutie van het orderbedrag geschiedt binnen 14 dagen na het ontvangen van de retourzending en is alleen mogelijk via een bancaire of girale overboeking. Indien een bestelling niet binnen 10 dagen na bestelling bij de koper is afgeleverd heeft de koper het recht de bestelling te annuleren. Dit geldt niet wanneer er afwijkende levertijden besproken zijn.
0