5% extra korting met code: KWALI

:
:
4.7/5

Over kwali.

Laatste gewijzigd op 22 oktober, 2023

Welkom bij kwali.eu! Wij zijn een toonaangevende online winkel gespecialiseerd in huishoudelijke producten van hoge kwaliteit. Ons doel is om onze klanten kwaliteitsproducten te bieden die het dagelijks leven gemakkelijker en aangenamer maken.

kwali. BV
Nummer:
+31 610 49 94 86
E-mail: support@kwali.eu
Adres:  Goeman Borgesiuslaan 77, 3515ET Utrecht, Nederland
BTW-Nummer: NL865252117B01
KVK nummer: 90238419

Bij Kwali.eu streven we ernaar om de beste klantenservice te bieden. Ons deskundige team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, advies te geven en u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw huishoudelijke behoeften.

We hebben een zorgvuldig geselecteerd assortiment hoogwaardige huishoudelijke producten, variërend van keukenapparatuur en schoonmaakproducten tot meubels en decoratieartikelen. We werken met gerenommeerde merken die bekend staan ​​om hun kwaliteit en betrouwbaarheid, dus u kunt er zeker van zijn dat u producten van topkwaliteit ontvangt.

Bij Kwali.eu hechten we ook veel belang aan klanttevredenheid. We streven ernaar om uw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Onze website is gebruiksvriendelijk en biedt gemakkelijke navigatie, gedetailleerde productinformatie en veilige betalingsmogelijkheden.

Wij streven ernaar om uw bestellingen snel en efficiënt te verwerken, zodat u uw producten zo snel mogelijk kunt ontvangen. We verzenden naar verschillende landen en streven naar een snelle en betrouwbare levering.

Bij Kwali.eu geloven we in eerlijkheid, transparantie en integriteit. Wij behandelen uw persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en nemen alle nodige maatregelen om uw privacy te beschermen. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we uw gegevens verzamelen, gebruiken en beveiligen.

We hopen dat je een geweldige winkelervaring zult hebben bij Kwali.eu. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan ​​altijd klaar om u van dienst te zijn en streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen.

Contacteer ons:
kwali. BV
Nummer:
+31 610 49 94 86
E-mail: support@kwali.eu
Adres:  Goeman Borgesiuslaan 77, 3515ET Utrecht, Nederland
BTW-Nummer: NL865252117B01
KVK nummer: 90238419

Bedankt voor uw bezoek aan Kwali.eu!

Het Kwali.eu-team

Wacht! Wil je 10% korting op je bestelling?

✅ Gelukt!

Minuten
Seconden

Binnen 5 minuten ontvang je een email met je persoonlijke kortingscode.

Let op: deze code is slechts 24 uur geldig.