5% extra korting met code: KWALI

:
:
4.7/5

Retourneren

Laatste gewijzigd op 04 november, 2023

In het kort

Alle bestellingen worden gedekt met de full-service kwali. tevredenheids garantie.

Dit houdt het volgende in:

Uitgebreide info

Heb je een pakket ontvangen en wil je het retourneren? Dan heb je het recht om binnen een termijn van 60 dagen na de dag waarop je het pakket (of een door jou aangewezen derde) hebt ontvangen, een retourzending in te dienen. U kunt een retourzending indienen via onderstaand retourformulier.

Neem contact met ons op om een retour te melden.

Terugkeer stappenplan:

 1. Neem eerst contact met ons op, vergeet niet uw ordernummer/order-ID te vermelden.
 2. Nadat we je retourverzoek hebben ontvangen en beantwoord, voeg je het product/de producten toe aan de originele doos die je wilt retourneren.
 3. De verpakking en het product dienen onbeschadigd te zijn.
 4. De product(en) die geretourneerd worden dienen deugdelijk verpakt te zijn (in een omdoos).
 5. Je ontvangt van ons een retourlabel, dat betaald wordt door de klant of je voorziet zelf een verzendlabel en bezorgt ons de tracking info.
 6. Zodra het retourpakket door ons is verwerkt en goedgekeurd, ontvang je het aankoopbedrag terug of wordt hetgeen is afgesproken met de klantenservice toegepast.

Retour adres:

kwali. retourenafhandeling
Instraat 13,
6021 AC Budel,
Nederland

Retour voorwaarden

   • Het product mag niet gebruikt of beschadigd zijn; het product mag geen gebruikssporen of uiterlijke veranderingen vertonen.
   • Het product mag slechts worden uitgepakt en/of gebruikt in de mate die nodig is om te kunnen beoordelen of het product behouden blijft.
   • De artikelen die geretourneerd worden dienen in een zo origineel mogelijke staat en, indien mogelijk, in de originele verpakking met een kopie van de factuur verzonden te worden.
   • De retourzending wordt na ontvangst gecontroleerd. Indien de artikelen of verpakking incompleet of beschadigd zijn, worden kosten in rekening gebracht bij de koper. Deze kosten worden in mindering gebracht op het restitutiebedrag.

Terugbetaling

   • Restitutie van het orderbedrag vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending en is alleen mogelijk middels een bank- of girooverschrijving. Indien een bestelling niet binnen 10 dagen na bestelling bij de koper is afgeleverd, heeft de koper het recht de bestelling te annuleren. Dit geldt niet indien afwijkende levertijden zijn besproken.
   • Indien er duidelijke gebruikssporen zijn en/of het artikel defect wordt geleverd bij kwali. zal er een waarde mindering plaatsvinden, en zal de klant een gedeeltelijke restitutie ontvangen.

Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie

Wacht! Wil je 10% korting op je bestelling?

✅ Gelukt!

Minuten
Seconden

Binnen 5 minuten ontvang je een email met je persoonlijke kortingscode.

Let op: deze code is slechts 24 uur geldig.