5% extra korting met code: KWALI

:
:
4.7/5

kwali. reviews

Dit is wat onze klanten te vertellen hebben! 👇

Customer reviews

4.80
Based on 845 reviews
5
85%
719
4
12%
105
3
1%
8
2
0%
3
1
1%
10
marieroosvb
18 februari 2024
Heel tevreden. Ruimtebesparend. Binnen in de wasruimte opgehangen. Hoop dat het oprolsysteem binnen lang mag werken dan is dit onmisbaar.
Behulpzaam? 0 0
marieroosvb
18 februari 2024
Heel tevreden. Ruimtebesparend. Binnen in de wasruimte opgehangen. Hoop dat het oprolsysteem binnen lang mag werken dan is dit onmisbaar.
Behulpzaam? 0 0
Ddver
18 februari 2024
Super fijna babyfoon, zal hem iedereen aanraden. Goede prijs en werkt overal en super goed! Ook makkelijk te installeren.
Behulpzaam? 0 0
ALEXINGE
18 februari 2024
Deze melkopschuimer is echt top,het opschuimen gaat redelijk snel en de schuim is mooi stevig.
Behulpzaam? 0 0
Ddver
18 februari 2024
Super fijna babyfoon, zal hem iedereen aanraden. Goede prijs en werkt overal en super goed! Ook makkelijk te installeren.
Behulpzaam? 0 0
ALEXINGE
18 februari 2024
Deze melkopschuimer is echt top,het opschuimen gaat redelijk snel en de schuim is mooi stevig.
Behulpzaam? 0 0
Evadoo
17 februari 2024
Ben ik dolblij met dit apparaat. Een handige en goede broodrooster voor ons gezin van 4.
Behulpzaam? 0 0
Loesko
17 februari 2024
Ik ben heel tevreden met deze labelprinter. Het verbindt makkelijk via bluetooth en alles is makkelijk via mijn telefoon in te stellen. Snelle leverin...More
Ik ben heel tevreden met deze labelprinter. Het verbindt makkelijk via bluetooth en alles is makkelijk via mijn telefoon in te stellen. Snelle levering en goede service.
Behulpzaam? 0 0
Maite
Maite⭐⭐⭐⭐⭐
Lees verder
Erg tevreden met de producten van kwali. Ze leverden de volgende dag zoals beloofd en mijn waslijn was makkelijk op te hangen.
Laura
Laura⭐⭐⭐⭐⭐
Lees verder
De kwali. Kledingstomer is echt zo gemakkelijk! Ik kan nu mijn kleren netjes strijken in slechts 5 minuten zonder een irritante strijkplank.
Maarten
Maarten⭐⭐⭐⭐⭐
Lees verder
Ik kocht de melkopschuimer van kwali. om zo nog meer te genieten van mijn koffie s' ochtends. Hebben ze goed gedaan!
Previous
Next
Wacht! Wil je 10% korting op je bestelling?

✅ Gelukt!

Minuten
Seconden

Binnen 5 minuten ontvang je een email met je persoonlijke kortingscode.

Let op: deze code is slechts 24 uur geldig.