5% extra korting met code: KWALI

:
:
4.7/5

Verzending

Verzending

Laatste gewijzigd op 22 oktober, 2023

In het kort

Alle bestellingen zijn gedekt met volledige kwali. en tevredenheid.

Zodra u een bestelling plaatst, ontvangt u een e-mailbevestiging met uw aankoopgegevens, inclusief verzend- en leveringsschattingen voor elk artikel. . U ontvangt een e-mail met een verzendbevestiging met informatie over de vervoerder en tracking zodra uw artikel is verpakt voor verzending en ons magazijn heeft verlaten. De verstrekte informatie omvat uw trackingnummer, de datum en tijd waarop de bestelling is geplaatst, de status, de verzendmethode, verwachte verzend- en leveringsdatums en informatie over het volgen van pakketten voor artikelen die al zijn verzonden.

Uitgebreide info

Aflevertijd:

Uw product wordt zo snel mogelijk verzonden nadat uw betaling is voltooid:

 • Verwerkingstijd:  0-1 dag (maandag t/m vrijdag) 
 • Transittijd:  1-2 dagen (maandag tot vrijdag)
 • Uiterste besteltijd: 23:59 (GMT+01:00) Midden-Europese standaardtijd (Brussel)
 • Let op: Houd er rekening mee dat er geen leveringen zijn op feestdagen.

Verzendmethoden:

 • Wij maken gebruik van twee vervoerders: GLS en DHL. De keuze van de vervoerder is afhankelijk van de regio en het afleveradres.

Verkooplanden:

 • We verzenden momenteel naar de volgende landen: België, Nederland en Duitsland. We streven ernaar om ons verzendbereik in de toekomst uit te breiden. Houd onze website in de gaten voor updates.

Kosten:

 • Wij bieden gratis verzending voor alle bestellingen naar België, Nederland en Duitsland. Er zijn geen extra kosten voor de standaard verzendmethode.

Hoe  kan ik mijn bestelling volgen?

 • Zodra uw item(s) zijn verzonden, sturen we u een verzendbevestiging per e-mail met de geschatte leverdatum en trackinginformatie. Daarnaast kunt u contact opnemen met support@kwali.eu via e-mail of door te bellen naar +31 610 49 94 86 als u informatie nodig heeft.

Annuleren:

 • Klanten kunnen hun bestelling annuleren zolang deze niet is verwerkt. Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice via support@kwali.eu of +31 610 49 94 86 om een annulering aan te vragen.

Houd er rekening mee dat bestellingen die al zijn verwerkt of verzonden niet kunnen worden geannuleerd. In dat geval kun je het product retourneren volgens ons retourbeleid.

Adres verandering:

 • We kunnen het afleveradres niet meer wijzigen als het eenmaal onderweg is. Neem contact met ons op via support@kwali.eu of bel ons op +31 610 49 94 86 binnen 24 uur na het plaatsen van uw aankoop als u het adres waarop uw bestelling wordt afgeleverd wilt wijzigen.

Pakketten beschadigd tijdens transport

 • Als een zending tijdens het transport beschadigd aankomt, probeer deze dan van de koerier af te wijzen en bel in plaats daarvan onze klantenservice. Als het product tijdens je afwezigheid bij iemand anders is afgeleverd, neem dan contact op met de klantenservice.

Retourbeleid  :

 • Raadpleeg ons  retourbeleid  op onze website voor informatie over retourzendingen en terugbetalingen. Het bevat de stappen en voorwaarden voor het retourneren van producten en het ontvangen van terugbetalingen.

Als je vragen hebt over ons verzendbeleid of iets anders, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Wacht! Wil je 10% korting op je bestelling?

✅ Gelukt!

Minuten
Seconden

Binnen 5 minuten ontvang je een email met je persoonlijke kortingscode.

Let op: deze code is slechts 24 uur geldig.