5% extra korting met code: KWALI

:
:
4.7/5

Algemene voorwaarden abonnementen

Laatste gewijzigd op 13 augustus, 2023

Lees deze Overeenkomst aandachtig door en houd deze bij de hand voordat u besteld om uw automatisch terugkerende betaling in te stellen.

Frequentie van betalingen

Een automatisch terugkerende betaling in het bereik dat u schriftelijk, elektronisch, wordt elke maand gedaan (“Maandelijkse betaling”) voor de initiële termijn van 1 maand. Na alle automatisch terugkerende betalingen ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de betaling. Als uw abonnement bijvoorbeeld een betaling van 30 euro per maand vereist en uw abonnement begint op 1 maart, wordt de eerste terugkerende maandelijkse betaling van 30 euro op 1 maart gedaan. Uw volgende automatisch terugkerende betaling van 30 euro vindt plaats op 1 april U ontvangt geen vooraankondiging van deze betaling, maar u ontvangt een bevestiging van betaling achteraf per e-mail.

Automatische terugkerende betalingsfout

Als uw automatisch terugkerende betaling wordt geweigerd, wordt er telefonisch of per e-mail contact met u opgenomen. We kunnen uw mogelijkheid om een bepaalde betaalmethode te gebruiken permanent beperken als die betaalmethode meerdere keren mislukt. ONTHOUD: Als uw automatische periodieke betaling mislukt, moet u uw account aanvullen met een andere betaalmethode. In het geval dat een betaling niet wordt gedaan en u geen betaling doet aan het einde van uw factureringscyclus, kan uw service worden opgeschort of geannuleerd.

Annulering van automatisch terugkerende betaling

U hebt het recht om uw toestemming voor deze automatische terugkerende betaling op elk moment in te trekken. Om uw automatische terugkerende betaling te annuleren, mail je naar support @kwali.eu of neem je contact op on site. Het kan tot 48 uur duren voordat uw verzoek om uw automatische terugkerende betaling te annuleren van kracht wordt.

Je kan ook zelf je abonnement annuleren in je account:

Automatisch terugkerende betaling herstellen

Als u uw automatische periodieke betaling opnieuw wilt instellen, mail naar support@kwali.eu of neem hier contact op.

Automatisch terugkerende betaling wijzigen

Als u uw automatische terugkerende betaling wilt wijzigen, bijvoorbeeld door over te stappen van de ene creditcard of betaalpas die aanvankelijk was geselecteerd naar een andere creditcard neem dan contact met ons op. Uw eerder goedgekeurde automatische terugkerende betaling wordt binnen 24 uur beëindigd.

Toegang tot overeenkomst

Om in de toekomst toegang te krijgen tot deze Overeenkomst via de kwali.-website, gaat u naar de voettekstnavigatie op de startpagina en klikt u op “Legal”. Als u deze Overeenkomst op de kwali.-website bekijkt, drukt u een kopie van deze Overeenkomst af voor toekomstig gebruik. Bel kwali. om te bevestigen welke creditcard of betaalpas je hebt geautoriseerd.

Elektronische autorisatie

Deze Overeenkomst is niet overdraagbaar en moet worden goedgekeurd door de persoon die geautoriseerd is op het kwali.-account, door contact op te nemen met kwali. en het autorisatieproces te volgen.

Akkoord met deze voorwaarden

Door mijn creditcard- of bankpas- of bankrekeninggegevens (“Betaalmethode”) te verstrekken, GA IK AKKOORD dat ik deze Overeenkomst voor automatisch terugkerende betalingen heb gelezen en begrepen. Daarnaast machtig ik kwali. om het volledige bedrag dat vereist is voor mijn tariefplan (een keer per maand of vaker zoals beschreven) in rekening te brengen via de opgegeven Betaalmethode; en ik autoriseer de financiële instelling voor de Betaalmethode, hierboven gespecificeerd om mijn rekening te belasten of te debiteren en de betaling voor mijn abonnement aan kwali. over te maken. Deze machtiging blijft van kracht totdat ik, zoals vereist onder deze Overeenkomst, een kennisgeving geef om deze machtiging te beëindigen.

Als u vragen heeft over de algemene voorwaarden, neem dan contact met ons op.

Wacht! Wil je 10% korting op je bestelling?

✅ Gelukt!

Minuten
Seconden

Binnen 5 minuten ontvang je een email met je persoonlijke kortingscode.

Let op: deze code is slechts 24 uur geldig.