5% extra korting met code: KWALI

:
:
4.7/5

kwali. Polygel kit tutorial Handleiding

Heb je nog vragen voor ons?

Het aanbrengen van je polygel 💅

Het verwijderen van je polygel 💅

Tips en tricks voor polygel nagels die lang mee gaan

Bereid je nagels goed voor

Het belangrijkste wat je  kunt doen om ervoor te zorgen dat je Polygel langer meegaat, is je nagels goed voor bereiden en schoon maken. 

Om je nagels voor te bereiden, moet je:

 1. Verwijder eerst alle bestaande producten op je nagels, zoals nagellakken of acryl.
 2. Ten tweede duw je je nagelriemen naar achteren en lijn je ze uit – hiervoor moet je een nagelriemduwer nemen (geleverd bij je kit) en je nagelriemen naar de achterkant van je nagels duwen.

  Als je je Polygel-nagels aanbrengt zonder de nagelriemen te verzorgen, wordt een deel van de Polygel op de nagelriemen aangebracht in plaats van rechtstreeks op uw nagels, wat kan leiden tot optillen.

 3. Ten derde vijl je nagels – Gebruik een nagelvijl met gemiddelde korrel om je nagels te vijlen. Dit haalt de glans van je nagels weg waardoor ze ruwer worden waardoor de Polygel beter kan hechten. Het vijlen van de nagels helpt ook om eventuele nagelriemhuid op je nagels te verwijderen die zou leiden tot optillen.

  Je kunt een nagelvijl met korrel 180 gebruiken.

 4. Veeg je nagels af met aceton of ontsmettingsalcohol – Nadat je je nagels hebt gevijld, moet je ze schoonmaken met aceton of ontsmettingsalcohol.

Zorg ervoor dat je Polygel-nagels volledig zijn uitgehard

Polygel die niet goed is uitgehard, zal erg zwak zijn, het heeft een harde buitenlaag en een zachte binnenkant. Dit betekent dat je Polygel erg vatbaar is voor breuk.

Om er zeker van te zijn dat je Polygel volledig is uitgehard, moet je:

 1. Volg de instructies van het specifieke merk Polygel dat je gebruikt. Dit betekent dat als de instructie zegt: 60 seconden uitharden, ervoor zorgen dat je het 60 seconden uithardt. Je kan checken of je polygel volledig is uitgehard door voorzichtig is te voelen of het nog zacht is.

  Indien ja, hard het dan verder uit.

 2. Uitharden onderkant van de Polygel – Ik raad aan om je handen om te draaien en uit te harden aand de onderkant van je Polygel. Dit helpt ervoor te zorgen dat uw Polygel volledig is uitgehard.
 3. De meegeleverde lamp in de kwali. kit is voldoende maar niet zo krachtig als andere lampen van bv. 48W. Als je wil dat je nagels sneller drogen is het nodig om een sterkere lamp te kopen.

Download je E-Boek 📚

Ben je tevreden over je bestelling?

Heb je vragen/problemen? Contacteer ons hier.