kwali.

FAQ

⚠️ Beperkte voorraad beschikbaar - Bijna uitverkocht.

Last van je blaffende hond? Revolutionair apparaat biedt blijvende oplossing.

Jouw hond
stopt met blaffen
gegarandeerd
binnen 24 uur of je krijgt je geld terug.

kwali.® Anti blafband voor honden met Afstandbediening Pro 2023

Jouw hond stopt met blaffen gegarandeerd binnen 24 uur of je krijgt je geld terug.

4.7/5
Lizzzyn
Lizzzyn
Bol.com review ✅
Lees verder
Deze anti-blafband is geweldig! De afstandbediening is handig en het apparaat is effectief bij het trainen van mijn hond. Het is diervriendelijk en de verschillende functies zijn perfect. Nu blaft mijn hond veel minder, en ik kan eindelijk genieten van rustige wandelingen zonder dat hij andere mensen en honden lastigvalt. Geweldige aankoop!
Cdesk
Cdesk
Bol.com review ✅
Lees verder
Mijn hond blaft niet maar sloopt de planten en alles wat van plastic is. Sinds we de trainingsband hebben heeft ze niets meer gesloopt. Ik heb hem nog niet hoger gehad dan stand 1 en maar een enkele keer op de knoppen hoeven drukken. Eerst een gewone waarschuwing, dan een geluid en daarna geluid en trilling. Ze kijkt niet meer naar de planten en andere dingen om. Een geweldig hulpmiddel!
DaniMi
DaniMi
Bol.com review ✅
Lees verder
Adhv de afstandsbediening kan je de halsband doen trillen, een geluid afspelen en een lichtje doen branden. Je kan de intensiteit van de trillingen ook aanpassen. Je hebt de keuze tussen 16 sterkte levels. Het is diervriendelijk en het werkt erg goed.
sevadam
sevadam
Bol.com review ✅
Lees verder
Eindelijk rust in huis! Deze anti blafband werkt goed voor mijn lawaaierige hond. Diervriendelijk en effectief, het heeft hem snel geleerd om te kalmeren. Een geweldige oplossing voor een vredig thuis.

Creëer rust in huis en buurt,
of je betaalt niets.

kwali.® Anti blafband voor honden met Afstandbediening Pro 2023

4.7/5

Beste deal

3 voor 209,85 slechts €33,95/stuk

Meest gekozen

2 voor 139,90 slechts €34,97/stuk

1 voor 69,95 slechts €39,95/stuk

Dit anti blafapparaat gebruikt trillingen en audio om blaffen te ontmoedigen zonder pijnlijke schokken. Het is waterdicht, oplaadbaar en wordt geleverd met een handige afstandsbediening. Bestel nu en ontvang een bonus e-boek (t.w.v. -14,99) boordevol trainingsadvies en tips voor het gebruik van dit anti blafapparaat.

Klantbeoordelingen

4.78
Gebaseerd op 68 beoordelingen
5
82%
56
4
16%
11
3
0%
0
2
0%
0
1
1%
1
1 2 ... 6 volgende
Colodiaalwater
6 maart 2024
Ben er zeer tevreden over
Behulpzaam? 0 0
RosalieHu
2 maart 2024
Na 6 weken training met mijn hond, heeft dit eindelijk resultaat geleverd. Het werkt uitstekend tegen overmatig blaffen! Het blaffen is aanzienlijk ve...Meer
Na 6 weken training met mijn hond, heeft dit eindelijk resultaat geleverd. Het werkt uitstekend tegen overmatig blaffen! Het blaffen is aanzienlijk vermind.
Behulpzaam? 0 0
MBB12
27 februari 2024
2 maanden getraind met de band, maar de hond blaft juist alleen maar meer als reactie op de band. Precies de stappen gevolgd van de handleiding. Wij g...Meer
2 maanden getraind met de band, maar de hond blaft juist alleen maar meer als reactie op de band. Precies de stappen gevolgd van de handleiding. Wij gaan weer terug naar de normale methode want dit is helemaal ruk.
Behulpzaam? 0 0
Lucylaa
24 februari 2024
Topproduct! Diervriendelijke en snel effectief resultaat. Onze hond blaft niet meer onnodig. Aanbevolen!
Behulpzaam? 0 0
Ingridva
11 september 2023
Eindelijk rustig
Na maanden van blafproblemen hebben we eindelijk rust in huis dankzij deze anti-blafband. De afstandsbediening maakt het gemakkelijk om in te grijpen ...Meer
Na maanden van blafproblemen hebben we eindelijk rust in huis dankzij deze anti-blafband. De afstandsbediening maakt het gemakkelijk om in te grijpen wanneer nodig. Tevreden klant!
Behulpzaam? 0 0
Henk
11 september 2023
Werkt zoals beloofd
Ik was sceptisch, maar deze anti-blafband doet echt wat hij moet doen. Mijn hond blaft veel minder en we hebben nu vreedzame avonden. Ik ben tevreden.
Behulpzaam? 0 0
Anti Blafband voor honden met Afstandbediening Pro 2024 photo review
janive
11 september 2023
Geweldig product voor rustige wandelingen!
Deze antiblafhalsband met afstandsbediening is een absolute spelbreker voor onze hond Max. Hij had de vervelende gewoonte om tijdens wandelingen luid ...Meer
Deze antiblafhalsband met afstandsbediening is een absolute spelbreker voor onze hond Max. Hij had de vervelende gewoonte om tijdens wandelingen luid en duidelijk naar andere honden te blaffen, wat heel gênant kon zijn. Dankzij deze antiblafhalsband kunnen we nu rustig wandelen zonder ons zorgen te maken over zijn blafgedrag. De afstandsbediening is handig en gemakkelijk te gebruiken en hij leerde al snel dat blaffen geen goed idee is als hij de halsband om heeft. We genieten nu van rustige wandelingen in het park, iets waar we heel blij mee zijn. Een geweldig product dat we zeker aanraden aan andere hondenbezitters!
Behulpzaam? 0 0
meijsop
11 september 2023
Stressvrije dagen
Ik heb een kleine hond en dit apparaat past haar perfect zonder problemen. De intensiteit kan gemakkelijk worden aangepast. Het materiaal van de halsb...Meer
Ik heb een kleine hond en dit apparaat past haar perfect zonder problemen. De intensiteit kan gemakkelijk worden aangepast. Het materiaal van de halsband is ook uitstekend en ik denk dat het lang meegaat. Over het algemeen is dit een goede aankoop om uw hond te leren blaffen.
Behulpzaam? 0 0
Anti Blafband voor honden met Afstandbediening Pro 2024 photo review
tomvalind
11 september 2023
Geweldige Blafcontrole
Deze halsband is perfect voor de eerste training, maar ook voor verdere gedragscontrole en blafbeheersing.
Behulpzaam? 0 0
clausmitt
11 september 2023
Hond gestopt met blaffen
Ik moet zeggen dat dit de beste hondenhalsband is die ik ooit heb gekocht. Ik heb net een nieuwe hond en hij blaft als ik er niet ben in mijn appartem...Meer
Ik moet zeggen dat dit de beste hondenhalsband is die ik ooit heb gekocht. Ik heb net een nieuwe hond en hij blaft als ik er niet ben in mijn appartement of als ik thuiskom. Ik kreeg geluidsklachten over het non-stop blaffen van onze hond en ik keek online en zag deze met geweldige recensies.

Onze nieuwe hond leert heel snel.

Toen ik hem voor het eerst omdeed, was hij in de war over wat ik hem net omdeed, maar hij raakte er snel aan gewend rond zijn nek. De eerste keer dat ik uit mijn appartement stapte, blafte hij, maar stopte snel omdat hij de trillingen van de halsband voelde. Toen ik weer naar binnen liep, blafte hij weer uit opwinding om me te zien en stopte weer snel door de trillingen. De instellingen van deze halsband zijn gemakkelijk te gebruiken en je kunt hem instellen op een bepaald gevoeligheidsniveau dat je nodig hebt.
Behulpzaam? 0 0
annwit
11 september 2023
Eenvoudig in gebruik
Deze anti-blafband met afstandsbediening is zeer eenvoudig in gebruik. Zelfs voor mensen zonder ervaring met training van huisdieren is het gemakkelij...Meer
Deze anti-blafband met afstandsbediening is zeer eenvoudig in gebruik. Zelfs voor mensen zonder ervaring met training van huisdieren is het gemakkelijk om ermee te werken. Onze hond reageert er goed op!
Behulpzaam? 0 0
bakkeri
11 september 2023
Geweldige oplossing voor een rustig huis
Deze anti-blafband heeft onze hond getransformeerd. Hij blafte voortdurend, maar nu is het veel rustiger dankzij dit geweldige product. We zijn zeer t...Meer
Deze anti-blafband heeft onze hond getransformeerd. Hij blafte voortdurend, maar nu is het veel rustiger dankzij dit geweldige product. We zijn zeer tevreden!
Behulpzaam? 0 0
1 2 ... 6 volgende

Geniet net als 12.000+ andere Nederlanders en Belgen van rust in huis, tuin en buurt

Geschikt voor grote en kleine

Deze anti blafband is erg efficiënt, bij alle soorten honden, groot of klein. Het is ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionele hondentrainers. Hier werd er gekeken naar de beste manieren om honden op te voeden, zonder ze te kwetsen.

kwali.® Anti blafband voor honden met Afstandbediening Pro 2023 geshikt voor alle honden

Heb je last van...

Constant geblaf?

Geen rust in huis?

De buren die komen klagen over het geblaf van je hond?

Je hond die bij elke voorbijganger tekeergaat?

Je hond die bij het wandelen niet stop met blaffen?

De revolutionaire kwali. Blafband Pro 2023 is de ideale oplossing ✅

Zeg vaarwel tegen het voortdurend geblaf van je hond!

kwali.® Anti blafband voor honden met Afstandbediening Pro 2023 100% diervriendelijk en veilig

Diervriendelijke methode ontwikkeld door ervaren hondentrainers

Omdat we het beste willen voor jou en je viervoeter, hebben we veel onderzoek en tijd gestopt in de ontwikkeling van deze professionele anti blafband.

Het is erg simpel in gebruik waardoor het voor iedereen een geschikte trainingshalsband is. Van professionele hondentrainer tot de doorsnee hondenliefhebber, deze anti blafband helpt je perfect bij het opvoeden van je harige vriend.

kwali.® Anti blafband voor honden met Afstandbediening Pro 2023 Praktisch formaat

Betrouwbaar & Veilig

Met de kwali. blafband is je hond veilig. Het is ook een erg praktisch formaat en de blafband is IPx67 waterdicht.

kwali.® Anti blafband voor honden met Afstandbediening Pro 2023 gratis e-boek

Gratis E-Boek met tips van ervaren hondentrainer voor efficiënte opvoeding

Voor het beste resultaat hebben we de tips van een ervaren hondentrainer die het apparaat al lang gebruikt in een E-boek voor je verzameld.

Deze is gratis bij je bestelling inbegrepen, en zorgt ervoor dat jij binnen no-time je hond op een goede manier het blaffen afleert!

kwali.® Anti blafband voor honden met Afstandbediening Pro 2023 3 training modi

Geniet van stilte met de kwali. Anti-Blafband Pro

Met de kwali. Anti Blafband kun je eindelijk genieten van rustige avonden zonder het geblaf van je hond.

Dankzij de verschillende trilstanden en audiosignalen, wordt je hond op een diervriendelijke en effectieve manier getraind om te stoppen met blaffen. Het anti blafapparaat beschikt over 16 verschillende levels van intensiviteit, zodat je het kan aanpassen naar de gevoeligheid van je hond.

Leer je hond pijnloos zijn geblaf onder controle te krijgen, voor een heel scherpe prijs.

kwali.® Anti blafband voor honden met Afstandbediening Pro 2023 1000+ tevreden klanten

1000+ tevreden klanten

De kwali. pro anti blafband is DE meest gebruikte anti-blafband oplossing in heel Nederland en Belgie!

Alle kenmerken 👇

kwali.® Anti blafband voor honden met Afstandbediening Pro 2023 Kenmerken
Antenne met groot bereik

Dankzij het grote bereik van de blafband kun je zelfs wanneer je hond een stuk verder loopt een signaal geven.

De antiblafband is zo ontworpen dat hij geschikt is voor zowel grote als kleine honden. Met de aanpasbare halsband en 16 instelbare intensiteit levels, valt de band specifiek in te stellen voor je viervoeter.

Met deze knop activeer je het licht van de anti-blafband.

Met deze knop activeer je het piep signaal van de anti-blafband (enkel storend voor de hond).

Met deze knop activeer je het sterke signaal van de anti-blafband. Deze kan gebruikt worden in extreme situaties.

Met deze knop activeer je het sterke signaal van de anti-blafband. Deze kan gebruikt worden in extreme situaties.

De kwali. Anti Blafband
Pro 2023 💪 VS andere blafbanden

Ze vallen eigenlijk niet te vergelijken, maar omdat je er zo om vraagt... 😉

Bol.com

3.4/5

3,4/5

Gepattenteerd design

kwali.

kwali.® Anti blafband voor honden met Afstandbediening Pro 2023 1000+ tevreden klanten
4.7/5

trainingshalsband

3.1/5

3.1/5

60 dagen kwali. retour garantie

Ben je niet tevreden met onze producten? Dan krijg je 60 dagen de tijd om producten retour te sturen. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent! 👍😀

FAQ

De kwali antiblafband is diervriendelijk en maakt gebruik van trillingen in 16 niveaus om het blaffen van honden te verminderen. Het apparaat veroorzaakt geen pijn bij de hond en maakt alleen voor hen een hoorbaar signaal om te stoppen met blaffen. Consistent gebruik van de antiblafband zorgt ervoor dat de hond begrijpt dat blaffen ongewenst gedrag is en zal het uiteindelijk minder voorkomen.

Ja de blafband is geschikt voor honden van alle maten en vormen.

Het bereik is +/- 20 meter.

Dan helpen we je met een passende oplossing. Moest het echt niet de juiste oplossing zijn voor jouw situatie krijg je van ons 100% je geld terug.

We versturen je product dezelfde dag en meestal komt deze de volgende werkdag al toe. Verzonden vanuit Nederland!

5/5

| Gratis Levering

| 60 dagen bedenktijd

De kwali. garantie

kwali. © 2020 - 2024 Alle rechten voorbehouden

De kwali. die je verwacht aan een scherpe prijs.

Picture of Analies
Analies

"Klaar om te bestellen? Klik dan op de knop hieronder :)."

Wacht! Wil je 10% korting op je bestelling?

✅ Gelukt!

Minuten
Seconden

Binnen 5 minuten ontvang je een email met je persoonlijke kortingscode.

Let op: deze code is slechts 24 uur geldig.